Завършила съм бакалавърска степен в Istituto Marangoni London - Ba (Hons) Fashion Styling with Creative Direction. През 2020 непосредствено преди пандемията реших да търся път обратно към България и записах професионална програма по Кулинарни изкуства в HRC Culinary Academy, откъдето ми предстои да се дипломирам този ноември.
През изминалата година прекарах последните два практически семестъра на програмата в чужбина - 5 месеца в Pierre Hermé Париж, след което заминах за Лондон - бях част от Events екипа на Wild by Tart през последните 6 месеца. В момента съм Events Sous-Chef в Wild by Tart. През почивните си дни стажувам в ресторант Cycene - бутиков ресторант с Мишлен звезда, а през останалото свободно време организирам т.нар. supper clubs (бутикова вечеря в интимна обстановка), на които разказвам за богатствата на българските вкусове и използвам храната като събирателно средство за хора, които не биха непременно общували един с друг в обичайната им социална среда.
Имам опит като кулинарен фотограф и стилист, работила съм на различни проекти в сферата на рекламата. В сферата на модата имам опит като стилист, Visual Merchandiser и Content Creator.